1 OCTOMBRIE – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Astăzi, prefectul Alexandru Dan Munteanu a prezidat ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.
„ Astăzi nu este o ședință obișnuită, este una festivă, în care vreau să vă sărbătorim pe dumneavoastră, dragi seniori. Am în fața mea o mică parte din reprezentanții seniorilor din județul nostru și îmi revine onoarea să vă ofer diplome de excelență și toată recunoștința mea pentru tot ceea ce dumneavoastră ați realizat. La mulți ani, dragi seniori! ”a transmis prefectul Alexandru Dan Munteanu.
Totodată, Ovidiu Anton Dumitrescu, președintele Consiliului Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Tulcea a oferit diplome tuturor membrilor din cadrul Comitetului Consultativ de Dialog Civic, pentru sprijinul constant, moral și material acordat pensionarilor și persoanelor vârstnice din județul Tulcea.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a fost marcată, în avans, în cadrul unui eveniment festiv organizat de Instituția Prefectului- Județul Tulcea.