Întâlnire cu noul guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Atena-Adriana Groza

Sala de Videoconferințe a Prefecturii a găzduit întâlnirea reprezentanților oficialităților publice tulcene, a structurilor M.A.I. și a instituțiilor publice cu atribuții în gestionarea problemelor de mediu din deltă, cu noul guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Atena-Adriana Groza.
Prefectul județului Tulcea, Marcel Ivanov:
„Am inițiat această întâlnire deoarece consider că indiferent de culoarea politică, instituțiile publice trebuie să aibă o colaborare benefică în folosul cetățeanului. Am astăzi onoarea să o prezint pe doamna Groza și să o asigur de tot sprijinul nostru. Cu toții ne dorim binele Deltei Dunării și al oamenilor ei, îmi doresc ca doamna guvernator să fie omul de care Deltei Dunării are nevoie. Un mandat ușor și plin de realizări vă doresc!”
„Mulțumesc și eu pentru sprijin și pentru suport. Principalul meu obiectiv este de a reda Deltei valoarea inițială, pe care a avut-o atunci când a fost declarată ca Rezervație a Biosferei și ca site al Patrimoniului Universal Mondial cu 30 de ani în urmă”, a precizat Atena-Adriana Groza, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
Readucerea capitalului natural la valoarea inițială, stabilirea unei comunicări clare cu toți factorii implicați, precum și promovarea cercetării științifice constituie principlele obiective ale noului guvernator.
La finalul întâlnirii a avut loc o conferință de presă susținută de doamna guvernator.