“Nu sunt singur în prima zi de școală”

Azi, 13 septembrie 2021, domnul Nicolae Topoleanu, subprefect, înlocuitor de drept al prefectului, și doamna Carmen Caloianu, subprefect, împreună cu domnul Marcel Ivanov, fost prefect, și o parte din personalul  din Instituția Prefectului- Județul Tulcea, i-au însoțit pe copiii de la Centrul Cocorii 2, la Liceul Teoretic ION CREANGĂ din municipiul Tulcea, în cadrul proiectului “Nu sunt singur în prima zi de școală”.

“Ne-a emoționat bucuria și căldura cu care micuții ne-au acceptat azi, într-un moment important din viața lor, cel puțin pentru cei care au călcat pragul școlii pentru prima dată.  Atât lor, cât și personalului și cadrelor didactice care îi au in grijă, le urăm mult succes și noroc în anul școlar, ce doar a început! Totodată, le adresăm mulțumiri tuturor instituțiilor care s-au implicat în acestă acțiune.” a declarat domnul Nicolae Topoleanu.

În cadrul acestui proiect au fost achiziționate ghiozdane echipate cu rechizitele necesare începutului de an școlar, iar copiii doritori au fost însoțiți la școală de personalul din cadrul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, Serviciului Comunitar Permise și Înmatriculări Vehicule, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Delta” Tulcea, Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea și Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea.