Proiectul „Jandarmeria Brașov la înălțime! Eroism, Tradiție și Continuitate!”

La sfârșitul săptămânii trecute, prefectul Marcel Ivanov și subprefectul Nicolae Topoleanu au luat parte la activitatea organizată de Jandarmeria Brașov în Munții Macinului.

Proiectul „Jandarmeria Brașov la înălțime! Eroism, Tradiție și Continuitate!” a ajuns și pe cel mai înalt vârf din cei mai vechi munți ai României, respectiv Vârful Țuțuiatu.

„Varful Țuțuiatu un moment inedit în cadrul proiectului nostru.

După cei 14 „uriași” ai României, astăzi a fost rândul celui mai înalt vârf din lanțul munților Hercinici să ne surprindă cu peisaje unice.

Ne-am bucurat de sprijinul Prefecturii Tulcea, Administrației Parcului Național Munții Măcinului și de cel al colegilor de la Jandarmeria Tulcea, care astăzi au fost „la înălțime”, a declarat șeful I.J.J. „Nicolae Titulescu” Brașov, col. Cristian Elly Paliștan.

„Vă felicit pentru acest proiect deosebit şi vă mulțumesc că ați trecut și Vârful Țuțuiatu în agenda proiectului dumneavoastră.

Este o onoare pentru mine să fiu astăzi aici și vă doresc să cuceriți mereu cele mai înalte vârfuri și nu mă refer doar la cele muntoase” a spus Prefectul Marcel Ivanov.

 

În cadrul proiectului s-a arborat drapelul României pe cele mai înalte vârfuri muntoase, un omagiu eroilor neamului.