Vizita de lucru a președintele Senatului, Anca Dragu, în județul Tulcea

În cadrul vizitei de lucru efectuată duminică, 13 iunie, în județul Tulcea, președintele Senatului, Anca Dragu s-a întâlnit cu prefectul Marcel Ivanov, cu subprefecții Carmen Caloianu și Nicolae Topoleanu, cât și cu Nicolae Bibu, City Manager al Municipiului Tulcea.

Înaltul oficial a fost însoțit de Sergiu Hossu, șeful Cancelariei premierului și Irina Alexe, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Delegația a vizitat centrul de vaccinare de la Sala de sport „Daniel Pohariu”, unde președintele Senatului, Anca Dragu a apreciat aspectele logistice ale centrului.

”Este de apreciat faptul că și autoritățile publice locale se implică activ în campania de vaccinare”, a precizat Irina Alexe, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

„Cu această ocazie am discutat despre importanța unor inițiative legislative specifice județului nostru, care să faciliteze și locuitorilor Deltei Dunării accesul la educație, sănătate, locuri de muncă și transport. Totodată, au fost menționate și aspecte privind legislația pentru protecția mediului”, a declarat prefectul Marcel Ivanov.