Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul județului Tulcea, domnul Timur MEMET, acordă audiențe în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 1000-1200, la sediul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, situată în Municipiul Tulcea, str. Păcii, nr. 18.

Subprefectul județului Tulcea, doamna Aslâ-Aișe MIERLĂ, acordă audiențe în fiecare zi de marți, în intervalul orar 1000-1200, la sediul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, situată în Municipiul Tulcea, str. Păcii, nr. 18.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

Modalitatea de acordare a audiențelor:

  • Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun înainte cu cel puțin 1 zi lucrătoare în cazul audiențelor ținute de către subprefect.
  • Persoanele care vin la sediul instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, în limita atribuțiilor instituției, la compartimentul Relații publice camera nr. 2.