Publicat în

Astăzi, 17 ianuarie a.c., a avut loc o întâlnire a domnului prefect Alexandu-Cristian Iordan cu șefii instituțiilor cu atribuții în controlul și protecția fondului piscicol de pe arealul Rezervației Biosferei Delta Dunării. S-au discutat diferite aspecte legate de acțiunile individuale și comune efectuate de către aceste instituții în vederea combaterii braconajului piscicol în interiorul rezervației.

Publicat în

Astăzi, 17 ianuarie a.c., a avut loc o întâlnire cu domnul deputat Lucian Simion și domnul Munteanu Ion, Guvernatorul A.R.B.D.D.. Au avut loc discuții pe marginea proiectul Legii Rezervatiei Deltei Dunarii, proiect aflat în faza finală de analiză și aprobare în Parlament.

Publicat în

”Celebrarea Zilei Culturii Naționale pe 15 ianuarie, data de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, este omagiul pe care statul român îl aduce geniului eminescian și semnificației pe care acesta a avut-o atât în ulterioara efervescența literară din țara noastră, cât și în recunoașterea creației naționale printre valorile importante ale culturii universale. Adaug omagiul meu în fața staturii sale artistice […]

Publicat în

Astăzi, 15 ianuarie a.c., pe raza județului Tulcea este anunțat cod galben de ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Instituția Prefectului Tulcea vă invită să conduceți prudent, în respectul regulilor de circulație și al partenerilor de trafic. Drum bun!

Publicat în

În conformitate cu prevederile instrucțiunilor „F.T. 13 – Organizarea și funcționarea poligoanelor Forțelor terestre, Măsurile de siguranță a tragerilor/2018”, vă aducem la cunoștință că în perioada 06.01.2020 și 31.01.2020, între orele 08.00-23.00, în Poligonul Babadag, situat între localităţile ENISALA și SĂLCIOARA pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – […]